torsdag 29 januari 2009

Singel i stan - Quick update

Jag är så rastlös så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Tror verkligen att jag kommer kunna sluta röka den här gången =) Ska köpa träningskort (igen) och bli fit for fight ;) hah!

Pratade med en kille på FB som jag inte pratat med sen i somras. Kände mig lite ensam och såg att han bytt profilbild. Den var het. Så jag tänkte ; varför inte? Vi snackade lite och sen ringde han mig så snackade vi i nästan en timma. Känn på den! Det var jättekul. Vi ska ses i helgen. Jag är inte uttråkad inte! Antingen lördag eller söndag. Ja, jag ska fortfarande hänga med min delivery-guy. Men han har faktiskt flickvän så det är bara en kompis-grej. Med den här andra så kanske det är nåt annat. Vem vet? Det märker vi nog efter helgen. Men ska nog inte ligga, inte just nu iallafall. Måste fixa lite grejs först så man slipper gå igenom det där hemska igen.
Nej jag säger inte...inte än...

Det var väl bara det jag skulle uppdatera om tror jag.

Btw (by the way) sa jag att jag är SJUKT rastlös? Kanske glömde nämna att jag är RASTLÖS... Okej.
Thank you and - Goodnight!

Singel i stan - Nudlar, tv och rökfri

Om det hände idag? Ja, det skulle man kunna säga! Haha..

Det går ett rykte på jobbet om chefen (över alla butiker) och en butiksansvarig. Idag konfronterades den butiksansvarige. Först så skrattar hon bort det och tar hela grejen som ett skämt. Sen ringer hon tillbaka och är förbannad. Visst, det förstår jag. Det är inte roligt om det skulle vara osanning att folk (alla anställda) går och pratar bakom ens rygg. Men (!) hennes reaktion är lite, vad jag skulle kalla, annorlunda. Hon ringer nämligen tillbaka till min butik och berättar att hon har ringt till chefen och sagt vad hon fått höra. Jag skulle dårakt inte ringa till min chef och berätta en sån sak om den var osann. Då skulle jag i allra högsta grad försöka undvika chefen. Eller personen i fråga som det skulle gå rykten om. Inte skulle man väl ringa honom och berätta. Iallafall... Han i sin tur ringer till min butik, fly förbannad och vill ha reda på vilka som spridit denna lögn. Hallå!? Det blir ju bara mer bekräftat om de båda till varje pris vill bevisa motsatsen. Eller? Ha ha! Så dagen har inneburit skvaller på hög nivå =) I LIKE IT!

Pratade med min delivery-guy i nästan 40 minuter nu efter jobbet. I telefon alltså. Vi ska träffas på lördag. Kommer bli kul! Att lära känna honom på riktigt liksom..

Thomas Rusiak och nån brud har tydligen startat ett band. Adiam Dymott. Jävligt bra iallafall.. Tycker det är roligt med nya grejjer. Nya kläder, nya möbler, nya glas, ny dricka, ny musik... Vad är det man säger? Förnyelse förnöjer? Det stämmer in på mig. Tröttnar aldeles för lätt på saker och ting.

Har inte tagit ett bloss idag. SÅ DUKTIG =) Är så rastlös så att det nästan börjar bli jobbigt t.om för min egen del. Jag ska nog börja träna tror jag. Börjar behövas nu. När jag var yngre kunde jag skratta mig till magmuskler. Ja, det är faktiskt sant. Men nu börjar jag känna hur huden inte är lika stram och fast på vissa ställen där man helst vill att den ska vara det.

Så snart kommer jag väl skriva om någon snygging på gymmet. Haha! Det blir roligt. Gym-ragg? Gym-date? Maybe baby ;)

Singel i stan - morgon, musli och musik

Hej hej och hallå dagboken ;)

Nu sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan ta på mig strumpor och skor för att åka till jobbet. Jobbet. Kom att tänka på en Ebba Grön låt...

"...gå upp, gå till jobbet, jobba, jobba, äta lunch... samma sak händer imorgon..." Så sant.

Imorse när jag snoozade och hoppades att tiden skulle stå stilla ett tag så drömde jag om mitt drömliv. Det var så perfekt. Jag mådde så bra =) Inte för att jag inte mår bra nu, haha, men då var allt perfekt. Fast, vill man att allt ska vara perfekt? Nej, jag är en drama-junkie. Jag måste ha min vardagliga portion av drama. Annars blir allt så tråkigt. Det måste hända saker ibland som rör om i grytan.

En kille som levererar till oss och jag ska hitta på nåt i helgen. Vi har blivit vänner över sommaren. Tycker om honom.

Beyonce - Halo spelas nu på radio...

Idag vill jag att det ska hända! Får se om jag får som jag vill.. brukar sällan få det.

onsdag 28 januari 2009

Singel i stan - tv, ny mobil, godis och vin

...Okej...jag måste gå och hämta mitt godis. Blev så sugen nu.

Mums! Choklad är verkligen det godaste påhitt som någon kommit på.

Jag gick ut för att röka, men det var inge gott. Jag har på nåt vis fått avsmak för rök sen den lilla festen i lördags. Det luktar fortfarande äckligt här hemma sen dess. Då har jag ändå vädrat, städat, haft ättika utsällt på olika ställen.. men INGET har fungerat. Så jag får väl fortsätta vädra och vänta ut lukten helt enkelt. Men inge mer rökandes här inne i lägenheten iallafall. Ska försöka sluta men vi får se hur det går. Jag tror att den här gången kommer fungera. jag menar.. Jag har verkligen upptäckt hur äckligt det luktar. Och ska jag någonsin hitta någon karl så ska man lukta gott åtminstonde.

Jag har tänkt ut en sak man kan göra som är roligt. Promenera med en tjejkompis, eller killkompis. En kompis helt enkelt. Inte en tränings promenad utan en umgås-promenad. Det är roligt och trevligt.

Det finns en kille som är söt. Eller nu ljög jag. Det finns MÅNGA killar som är söta. Men en som jag tänker på just nu. I denna sekund. Har börjat prata lite extra mkt med honom nu jämfört med tidigare. Jag kommer ihåg första gången jag träffade honom. Han var så dryg och rätt så nonchalant tyckte jag. Men nu, efter ett rätt så bra tag, så tycker jag han är trevlig och rätt så charmig till och med. Är det desperation eller har han mjuknat lite?? Hoppas på det senare.

En annan kille jobbar rätt så nära mig. Han är hur snäll som helst och tar verkligen bra hand om mig. Han skulle bli en perfekt man, haha! Men det är inga fyrverkerier. Jag behöver fyrvekerier! Jag behöver känna det där lilla extra redan från första sekund. Annars kan det va.

En kille var det verkligen fyrverkerier med. Som det var... Men vi la det hela på is. Eller han la det hela på is egentligen. Jag förstår honom, men jag önskar att han kunde tycka och tänka lite mer som jag. Jag är en sån människa som kastar mig in i saker med huvudet först. Det gör lite ont ibland men är oftast väldigt roligt =)

Singel i stan - inte lika ensam och inte lika förkyld

Okej. Det är nu du kommer börja märka mina humörs förändringar.
Idag är en bra dag =)

Jag sov hur länge som helst. Har nog inte sovit så här länge... ja, på väldigt länge helt enkelt.
Det var skönt. Känns som att förkylningen sovs bort lite. Börjar sakta komma tillbaka till verkligheten!

Idag har jag hämtat min nya mobil. Den har legat på laddning i ett antal timmar nu så snart... får jag leka loss!

En tjejkompis har varit här på besök under dagen och sällskapat mig i tvättstugan. Sånna roliga händelser man får göra när man bor själv. Singel = ensam

Jag måste fundera ut roliga saker att göra när man är singel. Nu låter det som att jag är nybliven singel och ogillar det. Defenitivt inte. Blev singel för snart ett och ett halvt år sen men jag börjar bara känna att jag kan det här med att vara singel nu. Jag trivs som singel på det viset att jag gör som jag vill när jag vill. Å andra sidan så är jag ju själv i det. Nej, inte helt ensam. jag har ju mina vänner som är helt fantastiska... Men jag vill ha någon speciell att dela allt med på något vis. Nog om det nu.. Inget depp-talk nu.

Jag ska komma på roliga saker att hitta på som singel som inte behöver innefatta sprit och ligga runt. Fast ett glas vin är väl aldrig fel?

Nej vet du vad. Nu är det faktiskt Las Vegas på tv.. Ska ge min fulla koncetration åt det. Sen blir det tvättstugan igen. Spännande!

Lite sugen på att gå ut är man nog ändå...Men nej, jag är ju faktiskt sjuk...

Singel i stan - ensam och förkyld.

... Har jag startat en ny blogg? Ja, det verkar så. Ibland får min kreativitet fnatt och måste på något sett ta sig ut ur min kropp. Vanligtvis blir det i skrivande form. Annars brukar jag rita. Kan va allt möjligt. Mestadels kläder och väskor. Har försökt med skor en gång, men det var meningslöst. Kunde knappt se vad det skulle föreställa.


Iallafall...

Jag ligger hemma i min säng, klockan är för tillfället kvart i ett natten till onsdag. Min näsa är så tilltäppt att det är obehagligt och min hy känns inte OK, helt enkelt. Jag ligger här och bara vill att någon ska komma och ta hand om mig. Krama mig, pussa på min (för tillfället) äckliga panna och säga att det blir snart bra ska du se. I en svag stund längtar jag tillbaka till barndomen och mammas mysiga omhändertagande. Nu är det inte den sorten jag vill ha. Jag vill ha den där speciella sortens omhändertagande. Du vet... Skulle vara så skönt att bara vara älskad nu. Just nu, i denna sekund. Men nej, jag är singel. Singel = Ensam

Jag är så singel så att jag är min tjejkompis plus etta på en fest som kommer strax. För att inte verka helt ensam så bjuder jag med två av mina tjejkompisar. Den ena är precis lika singel som jag, vilket är skönt. Skönt att vara två i ensamheten.

Hör du hur jag låter? Singel och bitter. Kan det bli värre? Inte just nu. Skyller på förkylningen som bitit tag i varenda molekyl av mig.

Nu kommer bortförklaringarna...
I helgen var det fest så det hette duga! Underbart =)

I fredags var det lyx-villa-fest massa snygga killar och tjejer. Varav en kille speciellt. Har haft ögonen på honom ett tag kan man säga. Men han hade inte lika mycket tillövers för mig märktes det i slutet av kvällen. I lördags hade jag lite folk över. Kul! Vi hamnade på Sture's senare. Ännu mer kul =) Kvällen slutade halvt bra med betald taxi hem, själv.