fredag 6 februari 2009

Singel i stan - Synd om

Håller på att bli sjuk igen =/
När jag är sjuk är det mest synd om mig i hela världen! Det är så synd om mig så att ingen förstår. Känner mig som Alfons när han vill ha en kaka. Åh, vad det är synd om mig. Nu ligger jag i sängen med myskläder på, datorn i knäet och bara väntar på att En Djävulsk Romans ska börja på ettan. Sen ska jag nog sova.

Min sambo är bortrest den här helgen så jag får hela sängen för mig själv =)
När jag kom hem såg jag att hon hade diskat. Som jag blev glad!

Imorn ska jag först till ett ställe som heter Nox. Aldrig varit där, spännande. Sen ska jag förbi Viktoria och hälsa på honom. Han den där... =)

Lars Winnerbäck - Ingen soldat

torsdag 5 februari 2009

Singel i stan - Trött, träningskort och pussar

Jag är jättetrött nu. Ska nog sova tidigt ikväll hade jag tänkt. Sambon ligger i badet och pratar i telefon. Själv sitt-ligger jag i sängen med datorn i knäet och teven på. Criminal Minds på femman.

Betalade mitt Sats kort idag. Så nu finns det ingen återvändo =) Haha!
Känns riktigt bra. Det som fattas nu är träningskläder.. Men det är lätt att fixa.

Idag efter jag hade ätit min matlåda, kycklingwook, så gick jag ber till fiket, Träffade en kompis och där sitter han. Killen som jag sov hos i lördags. Åh han var så snygg idag. Pirrade nästan i magen när jag såg honom. Haha...

Ska förbi hans jobb i helgen. Roligt =)

tisdag 3 februari 2009

Singel i stan - Sex and the CIty

Okej! Det var den sjukaste filmen jag sett på länge(Hide and Seek)! Den slår inte Hostel men den var inte långt ifrån.. Urs urs urs!

Nu sitter jag i sängen med min sambo liggandes brevid och tittar på Sex and the City. Måste varva ner och byta tanke bana innan jag somnar. Urs, skräckisar är så onödiga såhär dags på dygnet. Nej vet du vad, nu ska jag tvätta bort mitt smink och koncentrera mig på SATC.

Come out, come oute where ever you are..

Singel i stan - Film, självmord och wook

Hej och hallå!
Nu hade jag tänkt att blogga om människor och deras tankar kring att klä på sig om dagarna. Jag hade också tänkt att skriva om min hemska tankspriddhet och önskan att börja träna. Vad hände? Jo jag satte på trean och hamnade i filmen Hide and Seek. Herregud.. Det börjar med att mamman tar livet av sig i badkaret hemma, mannen hittar henne och dottern kommer in och ser det blodfyllda karet med mamma och pappa i. Urs! Sen flyttar de upp till norra New York och mer än så har jag inte sett. Det är första reklampausen nu. Så spännande! En nagelbitare känns det som.. Hur ska detta gå? Jag som tänkte somna tidigt ikväll. Icke sa Nicke!

Beyonces skiva är fortfarande regerande efter en hel månads lyssnande. Lyssnar på den i butikn, på väg hem och hemma. Hur bra kan en människa bli egentligen? Tur att det finns musikartister. Vad skulle man annars lyssna till??

Nej, nu börjar filmen igen.

måndag 2 februari 2009

Singel i Stan - Lipstick Jungle

Jodå. Så nu sitter jag och min sambo och tittar på Lipstick Jungle. Den serien är rätt så fin.

Igår blev det caféet en sväng. Nykter och övertrött. Skön kombo.
Min kompis som jag sov hos i lördags var också där. Det var trevligt. Och han var även nre på mitt fik idag när jag skulle äta lunch. Det var naturligtvis inte planerat. Vet inte hur kjag ska känna inför allt. Jag känner bara att jag blir livrädd när en människa knackar på min dörr nu. På sätt och vis är det en sak ifall jag själv "hittar" en kille. När en kille "hittar" mig däremot blir jag livrädd och kan inte för mitt liv förstå hur detta ska gå. Hehe. Ibland är jag lite speciell.

Men han är några år äldre än jag. Lever ett helt annat liv än vad jag gör. Hans bakgrund är totalt olik min. Jag säger inte att det här är negativa faktorer, men det kan ju bli lite tokigt.

Har fortfarande träningsvärk efter skratt attackerna i lördags!

Life is good my friend =)

söndag 1 februari 2009

Singel i stan - Bakfull, hungrig och nöjd

ÅH vilken helg =)

I fredags var det vin och middag hemma hos min kära, kära, kära kollega som har slutat. Det var hennes sista dag nämligen. Så jag och en till kollega åkte hem till henne efter jobbet och drack vin och var fulla. Det var roligt. Bli fulli mjukiskläder =) var ett tag sen. Haha!

The Pogues - Love you til the End

Igår efter jobbet blev det middag hemma med Deliver-guy, min nyblivna sambo och en till tjejkompis. Hade tänkt att bara sitta hemma och dö av trötthet. Efter en stund började jag tagga till så jag drog iväg ett massutskick. Jag och sambon gjorde oss iordning och sen skjutsade Deliver-guy in oss till caféet där det festades som aldrig förr! Efter det mötte jag upp några vänner utanför Village och där var det också Party Party =) Jag tror inte jag stod stilla i en sekund. Så bra musik och ett underbart humör. Väldans söt bartender dessutom. Drack bara tre drinkar på Caféet sen blev det vatten resten av kvällen. Så himla skönt. Blve liksom taggad av musiken och mitt sällskap och det räckte gott och väl. Rökte ju såklart när jag drack. Men idag har jag inte ens varit röksugen. Duktig! Följde med en kompis hem och sov där. En helt underbar hund har han som jag lekte med inatt/imorse. Mysigt!

Idag kom jag hem vid två tiden. I med nudlar snabbt som attans. Hoppade in i duschen och iväg till söder för att träffa en kille. Gick till bartendern från Village café. Satt där på en nästan-date och flirtade med bartendern. Haha, ibland är jag för rolig!

Ikväll är det Cocktail-tävling på Caféet. Kommer nog gå. Fick veta att bartendern kommer vara där. Så varför inte? Men nykter isåfall. Och bara en stund.. För att få se honom =) Sen kan jag åka hem, haha!

To be continued...