lördag 31 oktober 2009

Hemmakväll

Har hällt upp ett glas rött vin. Sitter med en mysig filt runt mig och kollar på film. En sån där feel-good romantisk komedi. Men jag tycker att man borde stämma hollywood och alla deras romantiska filmer.
Det gör verkligen att en sucker som jag tror att det är som på film. Att livet faktiskt utspelar sig som på film. Att allr kretsar runt att hitta en dröm kille. Och att det dessutom händer.

Nej.
Det vet jag nu. Det är få förunnat.
Jag är inte en av dom. Så är det. Och så får det bli.


Godnatt

Okej

Jag har inget att göra idag. Är så pass sjuk så att jag inte borde gå utanför dörren, men så pass frisk att jag ändå känner mig lite rastlös.

Så, jag ska utnyttja det faktum att jag måste vara inomhus. Jag ska fixa i min klädkammare. Kan verkligen behövas. Förra veckan sorterade jag skorna så att alla de skor som är inne i klädkammaren nu ligger i egna lådor och staplade på ett och samma ställe. Har tyvärr ingen bra lösning till de skorna som står i hallen. Måste fixa någon bra hallförvaring.

Ska nog försöka fixa i lägenheten så den blir fin och trivsam..
Det är det jag kommer att få syselsätta mig med nu i november. Eftersom pengarna är som bortblåsta. Studentlivet har verkligen kommit med besked! Urs =(

Jag som bara vill ut och shoppa och köpa min goda soya-latte.

Men inget mer sånt på ett tag nu.
Nu är det bara att hugga tag i böckerna och faktiskt göra bra ifrån mig.



Jag tänker på honom. Saknad.

Fina stunder..

Kan vara allt från att äta nybakta bullar till ett gott vin att dela med nån till att läsa en fin kommentar på sin blogg. Tack!

Nu sitter jag och tittar på tv och funderar ut vad jag ska göra idag. Är lite sjuk. Kan det inte bara bryta ut så jag blir JÄTTEsjuk så att det går över sen.

Nu är det S.O.S Gute. Tänk vad stockholmare kan bete sig som skit. Jag är ju själv stockholmare, men jag förstår inte vad som gör att folk tror de kan bete sig hur dom vill. Det är en så nonchalant attityd. Ärs.


Sol. Sommar. Värme. Paraplydrinkar. Saltvatten.
Ge mig nu! ;)

Långa nätter...

..där ute finns en värld av långa nätter.

Hur många gånger ska jag öppna upp mitt hjärta för att sen få det ärrat. Än en gång. Hur många gånger klarar jag av det?
Snart finns det inte mkt kvar...bara en ärrad klump som inte kommer gå att öppna. Vad händer då? Ska jag bli bitter? Är det, det jag är på väg mot? Bitterhet? Nej, det tvivlar jag på. Jag vill inte bli bitter. Jag älskar lyckan och att vara glad.

Men hur mkt ska jag orka ge till de förbannade människor som bara tar. Som tar en bit för att sen kasta den på marken och gå sin väg.

Fått höra det mesta nu. Allt från tystnad till jag har inte tid, jag är inte redo för det här... You name it, ive heard it... Dåliga bortförklaringar. Det är som att säga. Det är inte Du, det är Jag. Men hallå!

Hur mycket mer?

tisdag 27 oktober 2009

Fia

Jo, jag har gjort om lite här..

Tyckte det var dags.

Lite mer höstigt och sådär.
Måste väl anamma "höst-myset" jag också.
Men jag vill egentligen ha sommar, sol, bad och paraplydrinkar.
Ligga på en härlig strand i ett varmt land med en fin människa brevid mig...

Nu ligger jag i soffan, min halvt nya soffa med datorn i knäet och smsar med (...)
Det gör mig glad.

Börjar bli lite trött. Kollar på Sisters&Brothers på femman. En serie jag har följt förut. Inte missat så mkt tydligen. Skulle vilja ha den på box. Första säsongen var riktigt bra. Det är en otroligt amerikansk serie, med många klyshor. Men den är mysig ändå på nåt vis. Djup ibland, mindre djup oftast. Men ändå skön att kolla på.

Nu börjar jag verkligen babbla på. Ska nog stänga av, tvätta av mig sminket och hoppa i säng... Blir nog bäst så. Ska till skolan en snabbis innan jag jobbar imorn.

Puss&Kram på dig

måndag 26 oktober 2009

Therese Rojo Johansson

(bild från: thresrojo.blogg.se)

Okej..

Domen för de som mördade den lilla, söta, fina tjejen i rågsved i år, är ett förlöjligande av rättssystemet.

Ja, de är bara 16 år gamla/unga. Men, de har medvetet planerat och genomfört ett mord. Ett MORD. Vad är det då som säger att en som är över 18 år kan få ett högre straff? Var är vi på väg när det finns människor som kämpar för mördares rättigheter. Rättigheter? Vilka rättigheter ska en människa, som medvetet har planerat att och faktiskt tagit en annan människas liv? Jag anser att de inte ska ha några rättigheter då de själva stulit en annan människas rätt att leva.

Fy vad arg och upprörd jag blir över detta.

Jag hoppas innerligt att denna dom blir överklagad och att de ställs inför rätta som vuxna och får straff därefter.


Nej nu måste jag gå och röka för jag blir så förbannad.