fredag 23 oktober 2009

Singel i stan - What to do?

Jahapp...sitter här hemma i min städade lägenhet, är iordningfixad men har inget (INGET) att göra. Börjar bli rastlös. På det där dryga sättet. Vill ha nåt att göra men orkar ändå inte göra nåt. Är du med?

Jag har kollat på kattungar på nätet idag. Är supersugen att köpa en. Min kära mor avrådde mig dock. Mamma och pappa har ju katter. Hon berättade om alla oväntade kostnade rsom kan dyka upp. Om en katt blir sjuk tillexempel. Det är ju inte direkt gratis med djursjukhus och vården där. Och sen om skatt, vaccination och hela rubbet. Var lite mer utgifter än jag tänkt mig faktiskt. Men jag vill ju ha en söt liten katt som springer runt här och busar =) Hur mysigt som helst =) Myyyyyys! Vill ha en nu!!!!

Nej okej. Det blir nog inte så tyvärr. Men jag kan ju allid drömma ;)

Tv nu kanske?

RASTLÖS!!!

Singel i stan - Fredag eller söndag?

Ja, det är fredag. Jag vet. Men det känns som en söndag.
Jag är i söndags-mode så att säga.

Så, vad ska jag ta för mig att göra idag d?
Jo, jag måste först och främst diska efter den underbara middagen igår. Vad glad jag är att det blev så lyckat! För första gången i mitt liv gjorde jag Flygande Jakob. mums så gott det blev =)

Sen, när jag väl tagit i tu med disken så ska jag väl fixa och förberede inför middagen ikväll. Oj oj, det är mkt nu ;)

Ska in till stan en sväng också och träffa honom. Mys!

Sen ska det skalas räkor och fixas lite. Sen måste jag hinna till föreläsningen idag också. Annars blir det jobbigt på måndag. Tror att den här föreläsningen kan vara rätt så viktig att vara med på. Just eftersom det är den sista innan tentan. Urs, urs, urs. Jag kommer nog att få göra omtenta i januari. Är nästan helt inställd på det. Vilket inte är bra alls. Men jag har nästan gett upp på nåt vis. Vet inte varför. Jag tycker att det är kul, men jag känner mig bara så dum hela tiden. Alltså att jag inte kan nåt. Jag borde ju då istället ta tag i det och plugga som bara den. jaja... Det löser sig säkert.

Nu ska jag diska. Woho!

onsdag 21 oktober 2009

Singel i stan - Hemmakväll

Idag blir det en riktig hemmakväll. Sitter i min minimala soffa med mjukisar och datorn i knäet. Men det är okej =)

Har pratat med en kär vän jag inte pratat med på länge och blivit uppdaterad om hennes numera drömlika liv. Det är roligt!

Jag har det så himla bra nu. Men kan ändå inte riktigt njuta till ett hundra procent. Varför ska det vara så? Varför, när man har (nästan) allt man kan be om så sitter man ändå och vill ha mer. Mitt ha-begär är ta mig fan ouppnåligt. Men i november blir det andra bullar för min del. Då får jag anamma höst-myset på högsta nivå. Då blir det hemmakvällar med tända ljus och film på tv. Inga utgifter får det bli i november. Nej, jag får nog till och med börja baka, som jag sagt så många gånger. Ja, så får det bli!

Nu är det tv tittande som gäller.

Han gör mig glad

tisdag 20 oktober 2009

Singel i stan - Super härliga dagar!

Okej..mitt liv börjar fyllas med underbara dagar =)
Jo, jag har fortfarande plugg-ångest. men det får vara så. Jag skärper mig nog nån gång... ;)

Men de senaste dagarna är bara så härliga! Och bättre blir det...

Fin fint surru!