onsdag 3 juni 2009

Singel i stan - Middag, rödvin och prat

Sitter här vid mitt köksbord och se söt ut. Så som jag blev tillsagd. Faktiskt.
Jag erbjöd mina tjänster i matlagningen, eller okej, jag sa : Ska jag göra nåt? Då fick jag svaret : Nej, du kan bara sitta och se söt ut.
Det är jag rätt så bra på tycker jag.
Så att så är det. Sitter hemma i mitt eget hem, vid mitt eget köksbord och får mat lagad åt mig. Kan det bli bättre? Nope. I don't think so.

Iallafall.

Visst är väl skvaller kul. Tihi!

Singel i stan - Tänka sig

Vissa saker är lite roligt. Eller inte, haha-roligt utan mer lite lustigt att tänka på.
Hur man som människa har makten över någon annans liv. Är det inte lite tokigt egentligen?
Hur en (1) människa kan bli så oerhört påverkad av mina val, mina handlingar och mina åsikter. Jag måste erkänna en sak. Jag älskar det =) Det måste vara höjden av ego-trip egentligen. Haha!

Jag kan uttrycka en åsikt. Ett litet tag senare, ett väldigt litet tag senare, får jag veta att det har skapat en kraftig reaktion på en annan plats i världen. Inte så långt ifrån mig. Det sägs att skadeglädje är den bästa. Jag vet inte riktigt, men att veta att jag besitter den här makten är en känsla som får mig att bli lika lycklig som solsken. Tack!

tisdag 2 juni 2009

Singel i stan - Desperat eller bara...??

Okej.
Jag vill bli bortskämd. jag vill bli omhändertagen. Jag vill bli uppskattad. Jag vill bli behandlad som en prinsessa.

Är det för mycket begärt?

Tydligen.

Är det jag som bara prickar fel hela tiden eller är det verkligen allvarliga fel på killar? Är det killar i allmänhet eller gäller det bara svenska killar?
Kanske borde byta miljö? Ska ju förhoppningsvis gör det relativt snart. Får se hur det går med den biten.

Håller just nu på att bli utpimpad av olika vänner. Haha!
En tjej på jobbet idag hade hittat en kille åt mig. Hon tyckte jag skulle träffa honom nästa vecka. Får se hur det blir med det. En kill kompis till mig driver en dejting-sajt så han försöker också hooka upp mig med nån. Spännande =)

Oj oj oj...Hur ska detta sluta?
I should write a song about you and all the shit that you do, you don't even know whats up, soon it all comes crashing down on you, since were on the subject tell me why your name's in the dictionairy, when i look up idiot, check your self its very necessary...

söndag 31 maj 2009

Singel i stan - Sommar, sommar, sommar =)

Kan det snälla, snälla, snälla hålla i sig nu. Vädret alltså.

Love is my only reason and Love can make you do crazy things. And thats why my only explanation is Cuz I love you and that's all, boy I love you and that's all...
- My Only Reason - Robyn -
Hade födelsedagsmiddag här för en väldigt nära tjejkompis i fredags. Hur trevligt och roligt som helst. Med en hög härliga människor. Vi gick ut sen. Borde inte ha druckit mer. Hade kunnat sluta dricka här hemma. Men nej, nej. Jag beställde alkohol ute på krogen. Hade hur kul som helst, men blev dessvärre sådär full så att man skiter i vad man säger. Så där full så att man säger saker man inte riktigt vågar när man är nykter. Varför ska alkohol vara ett sanningsserum? Inte okej. Men, samtidigt fick jag ju en del sagt. Det jobbiga är att när man är full och säger saker tas det inte riktigt på allvar. Fast jag hoppas att det har tagits på allvar. Jag sa ju sanningen. Fick sagt sånna saker jag har velat säga länge men inte riktigt vågat. Vad sa jag då? Undrar du kanske nu. Det är för mig att veta och för dig att undra över. Härlig bakfylleångest blev det iallafall. Sov bort hela den underbara lördagen för att sen få besök av min helt fantastiska systerdotter. Jag var barnvakt under kvällen. Hon är bara för gullig. Det går ju inte att tycka något hon gör är dumt eller fel, hon är ju så söt. Även när hon säger att hon är arg på mig. Vilket tydligen är hennes nya grej att säga. Haha. Sötast!
Denna dag, söndag, har jag spenderat väldigt bra. På förmiddagen låg jag ett tag i sängen, kollade på film för att sen gå upp och äta tårta till frukost. Efter det åkte jag in till Vintage Mässan som hölls på Enskilda Galleriet inne i Fridhemsplan. Hittade två jättefina halsband. Det ena till mig och det andra till min tjejkompis som vi firade i fredags. Sen åkte jag och mötte upp henne och en till tjejkompis. Vi satt på uteserveringen i Vasaparken och pratade och pratade länge om allt möjligt. Jobbiga saker och trevliga saker. Efter det så bjöd jag in mig själv på morsdag-middag hos mamma och pappa. Nu sitter jag hemma i sängen och ska snart sova. Livet är verkligen härligt. Tycker du inte? Helt fantastiskt =)