onsdag 5 augusti 2009

Singel i stan - SOMMAR!

Härliga grejer!
Idag har jag suttit lite ute i solen. Har haft tvättstugan också. Sen kom en tjejkompis hem hit på sin lunchrast, vi åt och snackade lite. Nu ska jag snart ge mig av till Söder för att fika med en annan tjejkompis och till sist möta upp en tredje tjejkompis som ska sova hos mig. Kan dagar bli bättre? Hehe...jag är just nu så totalt sällskapssjuk så jag älskar när jag får träffa en massa människor på samma dag. Och snart...väldigt snart bär det av mot varmare breddgrader. Kan knappt vänta!

Och nej...han har fortfarande inte hört av sig.. Snart vill jag inte ens att han ska det. Eller?
Fan

tisdag 4 augusti 2009

Singel i stan - Åh =)

Alltså, vilka fina människor jag har runt mig.
Idag fyller jag år. 24 helt ofattbart. Jag är inte 24... Jag är högst 18. Eller kanske 21...

Iallafall.
Jag jobbade idag, hela dagen. Som gick förvånansvärt fort förbi. Sen mötte min kusin upp mig så gick hon och jag och åt på Rice (Nybrogatan). Blev rekomenderad dit av en kollega till mig. Helt fantastiskt! Prova det någon gång. Jag kommer tveklöst att gå tillbaka. Anyways... Nu när vi kom hem på kvällen så loggade jag in på facebook.
32 grattis önskningar hade jag. Från en herrans massa människor. Hade inte förväntat mig det måste jag säga! Sitter nu med datorn i knäet och är rörd. Fint...

Nu är jag och min kusin båda redo för att lägga oss.. Jag ska upp tidigt imorn igen för att jobba.
Känns konstigt, det här är min sista vecka på jobbet. Sen har jag semester och sen börjar jag att plugga. Herregud! Vart ska detta sluta?

söndag 2 augusti 2009

Singel i stan - Fantastico =)

Gårdagen och kvällen var helt fantastisk! Fullt hus från tre tiden här hemma hos mig. Underbart! Jag fick träffa alla fina människor jag har i min närhet och jag fick hur bra presenter som helst =) hade inte förväntat mig det. Verkligen inte. Sen på kvällen satt vi i köket och bara mös och pratade om allt mellan himmel och jord. jag älskar när människor som i vanliga fall inte skulle pratat med varandra umgås och gillar varandra. Kan det bli bättre??

Idag är jag bara lycklig. Städar och tvättar. Livet är underbart!