fredag 31 juli 2009

Singel i stan - Att fylla år

Jag fyller år på måndag..
24 blir jag då..
Och imorn har jag festen. Eller fest och fest. Men folket kommer hit då iallafall..


Fan, jag kan inte släppa honom ur mina tankar. Jag blir så irriterad över mig själv. Kan han inte bara försvinna? Inte från jordens yta men iallafall ur mitt huvud för en stund.
Jag känner att det är bra nu. Det kan räcka såhär. Det blir inte vi och det kommer aldrig att bli det heller. Så varför inte bara släppa... och gå vidare?

iallafall..

Imorn blir det roligt =)

torsdag 30 juli 2009

Singel i stan - Mysiga stunder

Okej.
Uppdatering för i söndagskväll uteblir... BIG MISTAKE! Mer än så säger jag inte... Så det så. Ni som vet ni vet.. =/ Trist, men ibland blir det lite tokigt.

Iallafall. Nu till rubriken.
Sitter hemma i mitt kök och har precis kokat thé. Jag och en tjejkompis sitter och myser och snackar om allt mellan himmel och jord. Så där mysigt som bara det kan bli med en tjejkompis.

Har nu thé-kopp och en skål med giant-sized-kinapuffar.

Enjoy!


Tänker på honom. Han den där du vet...

söndag 26 juli 2009

Singel i stan - härligheter

Okej.. jag sitter nu i mitt kök, röker och väntar på att tiden ska gå. Jag ska nämligen på en date. En riktig date. Inte med den man jag önskar att det var, men ändå.
Helt otroligt.
Igår på jobbet kommer en kille in. Från L.A visar det sig sen. Och han bjuder ut mig på en date. Så ikväll ska vi till Vapiano på Sturegatan. Spännande. Varför inte? Ska försöka få med honom ut för några drinkar sen. Jag tror inte att det kommer bli nåt mellan oss. Väntar liksom på att en annan kille ska veta vad han vill. Men oavsett vad så lär jag känne en människa i USA som jag planerar att åka till. Det är alltid bra att ha vänner runt om i världen.

Uppdaterar senare i veckan om kvällen.

Tihi =)