tisdag 14 juli 2009

Singel i stan - Rastlös

Jahpp. Sitter nu hemma. Har precis tryckt i mig nudlar, som jag iof tycker är jättegott, har tagit en cig och ska snart gå iväg för att handla lite. Försökt få tag i vänner med körkort men ingen kan eller så svarar dom inte. Ja, nu känner jag mig lite ensam. jag vet, jag är töntig. Men det är så drygt att inte kunna åka iväg själv för att storhandla. Det är segt. Nej, jag har inget körkort. Hade jag haft det hade saken varit biff. Så att säga.

Iallafall..

Hela min kropp bara skriker efter ledighet just nu. Jag har gått in i något slags auto-pilot tillstånd känns det som. Allt går per automatik. Jag går upp, går till jobbet, jobbar, åker hem, sover. För att göra precis samma sak nästa dag. Att bara vara ledig en dag i veckan tar på en. Nu i helgen är jag iof ledig. Hela helgen! Men, tidigt lördag ska jag iväg på konfirmation för mina brorssöner. På söndagen fyller min mamma år. Så jag kommer ändå inte kunna göra så mkt annat. Som t.ex sova ut. Ska dessutom ut både fredag och lördag. Men det är ju roligt =) Så det kan jag ju se fram emot. Och imorn ska jag hem till han på jobbet brevid mig för att kolla på film. Så jag har ju saker att göra. Det är inte det. Men skulle verkligen vara skönt med lång ledighet. Har inte varit ledig, ordentligt, sen i julas. Eller då var jag inte ledig kom jag på. Jag blev ju sjuk. Så det räknas inte riktigt.

Nej, nu får jag ta och sluta klaga! Jag lever, har en egen lägenhet, har mat och hälsan i behåll. Än så länge =P

Näe, nu ska jag ta mig ner till mataffärn för att fylla kylen och frysen.

Sen ska jag nog städa lite och sen kolla på film. Ja, så får det bli =)

måndag 13 juli 2009

Singel i stan - Lyckliga stunder

Är ett namn på ett thé som är jättegott, men beskriver även min dag idag.
Jag började min lediga dag med att säga hejdå till en tjejkompis som sovit över efter en vin-kväll här hemma hos mig. Efter det gjorde jag frukost åt mig, la mig i sängen och, som jag skrev i det förra inlägget, kollade på Sex and the City.

När den filmen var klar gick jag in i köket. Konstaterade en gång för alla att det inte kan se ut såhär. Så jag ställde mig och började diska och städa. Tjejkompisen kom sen tillbaka med jättegod middag till mig. Vi snackade medans jag städade och fixade. Vi tog en liten promenad förbi min syster för att säga hej. Efter det knatade vi upp till mataffärn, köpte med oss en paj och gick hem. Väl hemma gjorde vi pajen och varm choklad och satt och mös i mitt städade och nu faktiskt mysiga kök. Just nu sitter jag och njuter av musik och eftersmaken av denna härliga dag. Lite bitterljuvt att gå till jobbet imorn. Kul att få träffa mina oerhört saknade kollegor som varit på semester, men segt att inte få vara ledig en dag till och kunna fixa mer.

Jag kan inte släppa det. jag ska börja plugga i höst. Modevetenskap. Åh, vad jag längtar! Underbart..

Funderar på att åka till Way Out West i sommar. Jag är ju ledig då. Så varför inte? Om jag inte är i Kroatien vill säga. Får se hur det blir. Det skulle vara kul att hälsa på några gamla vänner där nere i Götet. Vet att jag troligtvis kommer stöta på honom. han den där. Djävulen kan vi kalla honom. Nej, det är fär snällt. Iallafall. Han den onda. Tiden läker alla sår sägs det. Vilket jag på ett sätt tror på, men samtidigt har jag inte ens sett honom sen då. Jag vet faktiskt helt ärligt inte hur jag kommer att reagera när det väl inträffar. Jaja, nog om det nu.

Nu ska jag göra mig färdig för kvällen och gå och sova. Eller kolla på tv tills jag däckar, i vanlig ordning.

Singel i stan - Lediga dagar

Nu har jag en ledig dag. vad gör jag? Jo jag sitter i min säng och tittar på film. Fast det är en underbar film. Sex and the City.
Så det får väl vara så. Borde göra en massa saker. Men men..

Just det. Jag kom in på Stockholms Universitet =) WOHO!!! Jag ska börja plugga i höst! Helt fantastiskt! Så nu blir det Modevetenskap för hela slanten. Kan det bli roligare? Nope, I don't think so..

Vissa saker kan verkligen vara svåra att släppa. Som han, han den där du vet. Drömde om honom inatt igen. Varför kan jag inte bara släppa och gå vidare? Jag menar, jag har lyckats med det tidigare. Så varför funkar det inte nu med denna man? Jag vill bara släppa, stänga av, slippa... Men men, det finns en tid för allt. Eller hur?