måndag 27 april 2009

Singel i stan - Att inte vara ensam

Ibland kommer den bara över mig. Känslan. Den där jobbiga känslan som tar upp hela mig. Jag vet att det går över, nästan lika snabbt som den kom. Känslan av ensamhet. Det kan räcka med att ett minne ploppar upp, ett samtal med en vän eller en låt som får mig att le. Sen är känslan som bortblåst. Men lik förbannat dyker den upp.. Men nu är den borta igen. Vänner är så bra att ha =)

Imorn ska jag kolla på film. Mysigt. Jag behöver det. Lite god mat och en härlig familj till sällskap. Skönt. Roligt.

Tid.. Bristen av den är fördjävlig. Om det bara fanns några fler timmar per dygn. Skulle det funka då? Innebär det här att det är en omöjlighet? Jag vet varken ut eller in, men så ska det väl vara antar jag. Börjar förstå lite mer, men fortfarande i ovisshet.

Iallafall. Fick besök på jobbet idag av en kär vän. Alltid lika mysigt att träffa henne =)
Imorn kommer en annan vän till mitt jobb. Härligt att jobba mitt i stan. Det är så många som bara har vägen förbi =)

jag älskar min musik!

söndag 26 april 2009

Singel i stan - Att "googla"

När jag är riktigt uttråkad så kan jag sitta och googla på det mesta. Nyss så googlade jag min egen blogg. Skrev in 'Singel i stan' och väntade på vad som skulle komma upp. De tre första länkarna var dating-siter. Efter det kom en tjejs blogg upp och sen.. På första sidan! Min blogg =) Blev så glad! Var bara tvungen att skriva det. Hihi =)

Singel i stan - Välkommen Sol

Äntligen! Nu känns det som om sommaren faktiskt kommer. Det blir samma härliga känsla varje år. När den första, riktigt varma dagen kommer blir jag aldeles lycklig. Då förstår jag att vintern faktiskt inte är evig. Kylan försvinner tillslut. Dessvärre vet vi ju att den även kommer tillbaka. Men så länge det är så här underbart väder kan det vara okej.

Det kommer en tid då man kommer till insikt. Det kan handla om lite vad som helst. Man kan komma underfund med vad man verkligen vill i livet. Det kan handla om vilka människor man vill spendera tid med. Ja, vad som helst egentligen. Jag kommer till insikt flera ggr per år, per månad, per vecka. Jag är lite lustig när det gäller det där. Jag ändrar mig hela tiden. Angående vad jag vill ha ut av livet. Jag kan ha sett en film som inspirerat mig och då ska jag förändra världen, jag kan ha sett ett rum, en färg eller bara haft ett härligt möte med en människa. Vissa saker får en att öppna ögonen. Just i detta tillfälle tror jag att jag vet vad jag vill. Just nu har jag kommit till insikten att jag om en vecka säkert kommer vilja något annat.

Robin Thicke - Lost Without You

Min älskade vän har återkommit från sin två veckor långa resa. Härligt. Vi har suttit ute i solen, fikat och pratat om allt mellan himmel och jord. Fantastiskt =) Har saknat henne så.

Jag vill ha det där. Du vet. Det där speciella. Samtidigt som jag inte vill. Inte alls. Kan jag bara veta vad jag vill?!? Nejdå... Det jag vill ha får jag inte, det jag inte vill ha kommer serverat. Varför ska det vara så? Livets ironi som det så härligt kallas. Ibland är den okej, oftast är den bara fördjävlig. Det är väl så det ska vara. Samtidigt som det bara är lyx-problem. Fast hellre dessa "problem" än att inte ha rent vatten, tak över huvudet, familj eller vänner. Jag är tacksam för det jag har. Men ett annat uttryck - mycket, vill ha mer, stämmer in.