fredag 6 mars 2009

Singel i stan - Fredag

Klockan är inte ens tio. Jag har redan på mig pyajamas. Haha! Jag är så trött. Jag tänkte kolla på Beverly Hills, nya versionen. Eller kanske en film.. Får se hur det blir. Vet inte riktigt vad som hänt med mig. Förut fanns det nästan inte en helg utan att jag festade till det. Imorn har jag råkat trippelboka. Oj oj.. Har klipp-tid klockan tre, har sagt att jag ska kolla på en lokal halvtvå och min brorsson fyller 4 imorn. Det kalaset börjar klockan två.... ute i Vallentuna! Pappa ska hämta mig här innan. Vilket innebär att han kanske hämtar mig vid ett, halvtvå. Urs och fy! Lokalen kan jag boka om och kolla på, på söndag eller måndag förmiddag. Förhoppningsvis. Klipp tiden känns så surt att boka om. Det är en bekant som jobbar på en salong, hon har bokat in mig. Gratis dessutom. Känns inte snällt att avboka. Skulle tagit en tidigare tid. Får smsa henne imorn och be om ursäkt och säga att jag är lite senil.. Vilket jag är.. Hur kan man glömma sin brorsson?? Herregud...

Iallafall.. Lite pirr i magen =)

P.S I Love You, Just Like Heaven, Beverly Hills, eller The Notebook?

tisdag 3 mars 2009

Singel i stan - Smink och tjejgrejer

Sitter och pratar sminkborttagningsmedel med min roomie.

Nu pratar vi kärlek mellan mamma och dotter. Mys! Åh, blir nästan lite rörd.

Appropå att bli rörd. Igår berättade min sambo en helt otroligt hemsk historia.. Jag började gråta... Men en killkompis från fjärran stad räddade mig. Han lyckas alltid locka fram ett skratt hos mig. Eller ok, jag kan erkänna att jag har väldigt nära till skratt. Det ligger liksom hela tiden och bubblar lite under ytan. Fantastiskt egentligen.

Tänker och funderar lite, på saker och ting.. Time will tell...

På torsdag ska jag äntligen träna. Har fått så många extra timmar på jobbet, vilket bara är bra för plånboken, så jag har inte kunnat hänga med mina kära vänner till gymmet. Men nu blir det andra bullar =) Det vill säga, inga bullar utan bara träna, träna, träna...

Hahaha!! Vilket skämt. Klart jag ska fortsätta äta bullar =)

söndag 1 mars 2009

Singel i stan - Disciplin gott folk, disciplin

Jag glömde säga en sak tidigare. Jag var ute igår och var inte nykter. Det var inte det som var grejen.. Nej, nej. Jag rökte INTE ett enda bloss även fast jag var onykter och ute. Ibland blir man stolt över sig själv =)

Tänker lite på honom... Mysigt

Singel i stan - Tack, Taxi Kurir

Ja, Taxi Kurir vet hur man tar hand om sina kunder. Jag var ute och gjorde stan igår. Viktoria, Magenta (ska verkligen ALDRIG gå dit igen), Caféet (mitt andra hem) och sist Village.
Iallafall.. Jag åker till Gullmarsplan med tunnelbanan för att sen gå upp på torget och leta efter en taxi. Ser den välbekanta skylten, öppnar dörren och frågar vad han skulle ta för att köra mig hem. Vi kom överens om ett pris och jag hoppar in. Han är jättetrevlig och vi börjar prata. Han frågar frågor men inte för ingående, han låter mig ge de svaren jag vill utan att ställa följd frågor och vara för "på". När jag sen betalar och hoppar ut så hör jag hur han vänder bilen för att sen stanna till. Väl inne i porten hör jag hur bilen åker. Fantastiskt =) Det bästa som finns tycker jag. Visst, det kan stå någon och lura på mig inne i porten. Fast den risken är, förhoppningsvis, ganska låg.

Var roligt igår. Jag var berusad men inte för full. Hade fortfarande kontroll på mig och framför allt så var jag medveten om min omgivning. Skönt.

Garderobiären på Village är så gullig! Trist att min favoritbartender inte var där, men jag vet ju varför. Han fattades, liksom ;)

Lakeview Cirkle såg jag under natten till igår. Lite tokig film. Samuel L Jacksson är bra, vad han än tar för sig. Ovant att se honom i en sådan roll. Sällskapet jag hade när jag kollade på film var också väldigt bra. =)