fredag 4 september 2009

Singel i stan - Kärlek

Jag älskar kärleken. Den är underbar. Den har sån emorm kraft.

"Don't you know Love is stronger than Jesus. Don't you know, Love can kill anyone.."
A Camp - Stronger than Jesus

Den har tagit tag i mig nu och jag vill aldrig att den ska lämna mig. Varken den eller han.. Det är så härligt att vara i en värld fylld av rosa moln när det regnar utanför.

tisdag 1 september 2009

Singel i stan - Förändringar..

..kan vara svåra att ta ibland. Svåra att ta in och acceptera. Förändringarna i mitt liv handlar om att vänja mig vid ett nytt slags liv. Jag pluggar. Jag är numera en student. Konstigt att vänja sig vid den termen. Jättekonstigt när någon frågar mig vad jag gör.. Jag måste alltid tänka både en och två ggr innan jag svarar att jag pluggar. Hehe. Tokigt!

Nu har jag suttit inne hela dagen, förutom när jag gick för att handla. Håller på att bli knäpp. Fast mitt hem är iof väldigt fint nu =)

En tjejkompis och jag åkte till ikea igår. Herregud jag vad jag kom hem med grejer! Tre bokhyllor, en soffa, förvaringslådor, filt, sängkläder... ja, lite smått och gott också. Det är farligt att åka till ikea. Men nu har jag bokhyllor och en soffa =) Kan inte bli bättre. Jo, jag skulle verkligen behöva mitt förråd nu. Ringde till fastighetsvärden och frågade hur det gick. De sa att de skulle lösa det under hösten. Under hösten?! Jag har varit utan förråd i snart ett år. Vad håller dom på med där borta? Mina föräldrar blev aldeles tokiga och tyckte jag skulle skriva ett argt brev till självaste ägaren, men vi får se hur det blir. Ska nog ringa till hyresgästföreningen först. Eller så gör jag som vanligt och glömmer bort det igen i en månad.

Iallafall så är jag hemma i Sverige igen. Det är kallt och höst. Jag har haft det underbart i två veckor. Kändes dom mkt längre. Känns som om jag bodde där hela sommaren. Vi hade 38 grader och ljuvliga kvällar med drinkar och långa samtal. En underbar resa med andra ord. Lärde känna nya människor som jag gillar oerhört mkt och inte vill släppa i första taget.

Nej, nu ska jag fixa mat och sen läsa några till kapitel. Har min första föreläsning imorn =)

Tjingeling!