måndag 23 november 2009

Klar med uppgiften =)

Så himla skönt att vara klar i tid!

Sitter nu och tänker på julen. Längtar! Kommer nog bli en mysig jul i år. Eller det är det varje år i och för sig.
Jag hoppas på att vi ska fira den hemma hos min syster, som bara bor några minuter från mig. Kommer nog bli underbart =)

Nu är det Biggest Looser på tv. Undrar om det här programmet gör skillnad? Om folk som är overviktiga ser detta och tar tag i sin övervikt? Hoppas det! Det finns så många som är sjukligt överviktiga och det är ju otroligt ohälsosamt. Människor dör av sin övervikt...Hemskt! Ja, som lyckligtvis inte har det problemet, förstår inte hur det kan gå så långt för människor. Ja, jag vet att det är ett otroligt känsligt ämne att ta upp. Men det är så viktigt att folk tar hand om sig. Jag ska egentligen inte tala om det för jag röker, tränar inte och äter kanske inte så som jag borde. Men det jag tänker på är just, hur kan det gå så långt? Att en människa tillslut väger så mycket som över 150kg? Eller mer. Det är läskigt tycker jag.

Iallafall. Till något helt annat.

Jag skulle vilja resa bort. Skulle vara så skönt att ligga i en solstol i en vecka och bara ta det lugnt. Inte för att jag har det extremt stressigt just nu. Men kom igen, vem vill inte ha sol-semester?? Skulle vara riktigt härligt. En solstol, en pool, en bok, en drink, en vän och varmt väder och skinande sol! Ååååh....GE MIG NU!

Nej, nu fortsätter Biggest Looser..
See ya ;)

söndag 22 november 2009

Bridget Jones

Oj oj oj...Hon lämnade precis Mark Darcy efter att ha hört ett meddelande på hans telefonsvarare som hon inte borde eller ville ha hört. Och nu sitter hon ensam och röker och gråter. Fy så sorgligt! Jag blir alldeles nedstämd...

"You have absolutely no messages. Not a single one. Not even from your mother" Haha! Så känns det verkligen när man känner sig ensammast i hela världen..

Har snart skrivit klart uppsatsen som ska vara inne imorn. Det är bara avslutningen/sammanfattningen kvar. Sen är jag fääärdig =) Så jäkla skönt att kunna sitta och titta på tv utan att ha den där borde-plugga-ångesten. Mums!