torsdag 12 mars 2009

Singel i stan - Produktionsassistent

Yepp! Det är något jag ska vara nästa vecka. Spännande =)
Börjar bli lite pirrigt. Vet att det inte är ett fancy-jobb. Men det kommer vara en enorm erfarenhet och otroligt roligt, tror jag.

Pannkakor igår. Otroligt gott. Mysigt.

onsdag 11 mars 2009

Singel i stan - Lite tokigt sådär..

Sitter här och är hungrig. Får se om det blir pannkakor idag..

Har varit på ett uselt humör idag. Som om ingenting har gått rätt. Som att allt har gått fel. Vilket det inte har. Sålde bättre idag, än igår. Hade väldigt få otrevliga kunder. Ingen jag minns sådär direkt. Så egentligen, allt som allt var det en bra dag. Men trots detta var humöret i botten. Vilket egentligen bara betyder att det kan gå uppåt. Hehe..

iallafall.. Ska snart äta pannkakor.. Så nu drar jag.

tisdag 10 mars 2009

Singel i stan - Sallad istället för pannkakor

Jorå! Det blev en nyttig sallad istället för pannkakor ikväll. Skulle ha fått pannkakor av han. Eller okej, vi krigade lite om vem skulle laga dom. Men jag har en käsnla av att jag får som jag vill. Fast imorn istället för idag. Så nu sitter jag i min gröna fotölj, fötterna på fotpallen, datorn i knäet och en STOR skål med sallad brevid mig. Jag blev så nedrans sugen på morötter och sen smaken av balsamvinäger. 1+1 tänkte jag och gjorde en sallad. God blev den också =) Vilken tur man kan ha ibland ;)

Så vadå, imorn ska jag kanske träffa honom igen? Men vänta nu. STOP! Det hade jag glömt att tänka på, nästan. Eller inte alls. Kul =)

Kommer vara kattvakt åt mina föräldrars katter i nästan en vecka. Segt. Eftersom det är denna vecka då min, älskade och högt saknade, sambo inte bor med mig. Timing? Jo, men visst! Finfint...

Har lagt undan lite för mkt kläder på jobbet som ska inhandlas. Vill ju ha allihop. Ett par svart chinos, en over-size tröja (nu snackar vi STORT mina damer & herrar), en sliten tishe (läs t-shirt), ett linne/top/klännings-grej och en svart over-size tröja. Yummy! Men det är bara att mysa på're ;)

Ska träna igen på torsdag. Inne i stan. Ska bli skönt. Imorn öppnar jag så jag kände att jag inte ville gå upp allt för tidigt.

Men, kan det vara så att jag glömt nämna helgen? Ojsan, hoppsan.
I lördags var jag först och kollade på en lokal (som jag nämnde i förra inlägget), sen var det barnkalas för hela slanten. Skrik, riv och tårar. Efter denna familjefest så åkte jag och pappa gamla vägen hem för att sen inhandla ingredienser till en strålande middag framför reven och Andra Chansen. Fick lite sms under kvällen och tillslut kunde jag inte hålla mig. Jag åkte hem till en kär gammal vän för att hänga med henne och två andra kära vänner. Vi har alla fyra känt varandra i ca 15 år. Mysigt sånt därnt! Det hela slutade med en kväll på Caféet och Rose. trevligt men inte "Top-Noch" så att säga. (Nej, jag vet inte hur det stavas.)

Söndagen tillbringade jag nere i tvättstugan och sen hemma hos mamma och pappa. Tittade på Beck. Satan i gatan. Pappa sa några minuter in i filmen att jag skulle få skjuts hem. Vilket jag tackade för. Han följde t.om. upp till min dörr. Gulligt!

Måndagen var mysig. Åkte hem till en tjejkompis efter jobbet för att kolla på film. Slutade med att vi satt uppe sent och pratade om allt mellan himmel och jord.