torsdag 12 februari 2009

Singel i stan - mister man en står tusen åter

Jag vet att det stämmer. Det är det som är det roliga! Flirta kan man verkligen göra var som helst och nästan med vem som helst.

Jag har haft en härlig dag idag. Åkte in och lunchade med en tjejkompis, för att sen fika och gå i affärer med en annan för att till sist gå till hans fik med en tredje tjejkompis. Han är för härlig! Sån charm, och hans ögon =) Mums!

Men han är inte nån randome för mig. Han är speciell. Inte vem som helst. Så jag måste ta det försiktigt. Ta det lite kallt. Vilket jag har svårt för. Jag är ju, som jag väljer att kalla det, passionerad. Men men, vi får se helt enkelt. Han kanske är dum i huvudet han med. De flesta killar nu förtiden verkar vara det. Som jag och en tjejkompis pratade om idag. Är en kille för tillgänglig är det oftast nåt som är fel. Varför är det så?

Iallafall.. Jag kommer fortsätta fika på söder.

onsdag 11 februari 2009

Singel i stan - Rastlös och irriterad

Okej! Jag blir knäpp!!
Så rastlös så jag dör!

Okej.. Negativ får man såklart vara emellanåt. Men någonstans får man väl ta en paus i det hela och se lite bra saker med sin omgivning..? Har jag fel?
Pratade precis med en tjejkompis där allt är så jobbigt. Orkar inte det men vill så gärna. Åh, vilket projekt det är, och hur ska jag orka det. Bla bla bla bla... Hur orkar man vara så orkeslös? Herregud. Tänd till människa! Men men. Vi är alla olika. Och tur är väl det. Hur skulle det annars se ut? Så får man helt enkelt se på saken.

Iallafall...
Jag är klar med att bli omhändertagen hos mamma och pappa, känner jag. Måste hem. Måste få ha mina saker runt mig. Inte sova i ett rum fyllt till bredden av flyttkartonger och annan skit. Vill kunna tända mina lampor, min ljusslinga och mitt körsbärsträd. Bada i mitt badkar, sminka mig i mitt badrumsljus och välja på kläder från min klädkammare. Jag vill hem! Och dessutom skulle det vara mysigt att träffa min sambo igen. Hon är ju så bra!

Iallafall...
Ska troligtvis ut i helgen. Nyktert men roligt! Har saknat människor och fart i vardagen. Blir galen av det här långsamma tempot. Blir nästan lite knäpp. Tror att jag redan är det. Okej, jag har nog alltid varit lite knäpp. Men nu har det nästan gått överstyr ;)

Vill fika på söder imorn. Skulle vara lite trevligt faktiskt =) Söder är bra. Han är fin.

Singel i stan - Same same, but different

Jahapp. Så sitter man här i tv-soffan och håller på att bli knäpp. Vill bara in till stan och se människor. Höra annat än mina egna tankar. Tro mig, mina tankar är underbara...men i längden blir det lite enformigt.

Sitter och drömmer om min fina, fina, underbara tapet jag ska åka in till stan för att beställa. Inte idag dock. Kanske imorgon. Hoppas kan man ju alltid.

Har pratat med min käre Far idag om mina företag jag vill starta. Inga problem säger han. Bra där! 2009 kanske blir ett bra år iallafall =) Jag är så less på att inte tjäna bra med pengar. Jag vet att jag skulle passa som Miss Independent ;) Jag älskar att bestämma. Så det är egentligen inget mer att prata om. Kööör bara!

Vill träffa honom nu. Nu vill jag träffa honom. Han den där du vet. Vet egentligen inte varför jag har en sån hang-up på honom. Men jag är helt ärligt nyfiken på honom. Jag vill lära känna honom helt enkelt.

Jag har tänkt på en sak. Idol-Agnes och Leona Lewis är väldigt lika. Otroligt lika faktiskt. Lite lustigt nästan om man tänker på det. Iallafall..

Hur ska det gå? Spännande.

Jag har ett lyckorus i kroppen. I love it!

tisdag 10 februari 2009

Singel i stan - Krångel och livsglädje

Okej! Internet har krånglat en del för mig idag. Segt. Drygt om inte annat. Sitter nu och hoppas att det ska fungera. Så jag kan blogga! Har nästan fått tillbaka mitt internet beroende. Hellre det än att röka. Faktiskt. Har ännu inte sagt till så många att jag bloggar. På något vis är det rätt så skönt. Inga som läser, nästan. Bra, men samtidgt vore det självklart roligt om jag hade någon läsare. Haha. Iallafall..

Idag hämtade en tjejkompis mig. Vi drog en runda till Farsta C. Inte varit där på hur länge som helst kändes det som. Köpte espresso koppar. Har ju en sån maskin nu förtiden. Dom var i lite retrostuk på något vis. Syggt. Vi fikade sen och pratade i mängder. Skönt att göra det. Var så länge sen jag hade tid att faktiskt gå runt i butiker, strö titta och ta en fika. Där man inte har tidspress. Okej, vi hade förvisso en liten tidspress. Men inte bara en timma. Skönt! Så jag har tänkt att jag ska börja tjäna en massa pengar så att jag kan ta en fika när jag känner för det. Utan tidspress. Fast det är lite motsägelsefullt. För att jag ska kunna tjäna en massa pengar måste jag lägga ner ännu mer tid. Då finns det inte så mkt tid över för fika. Å andra sidan, jobbar jag för mig själv bestämmer jag när, var och hur jag ska jobba. Så då kan jag ta en fika med någon. Så länge jag jobbar någon annan tid på dygnet. Åh! Måste ta tag i det här nu. Ska starta tre företag det här året hade jag tänkt. Allt är redan uttänkt. Måste bara få arslet ur - så att säga.

Rihanna - Music of The Sun

Saker och ting blir sällan som man tänker. Det har sagts, ett antal ggr, att det är tanken som räknas. Men det är bullshit! Det är sällan tanken räknas. Man döms och dömer oftast utifrån handlingen. Så i stora drag har vi alla blivit lurade av våra föräldrar, som i sin tur blivit lurade av sina. Osv, osv.

Navy CIS - en fantastisk Tv-serie. Thank you and goodbye.....for now ;)

Singel i stan - Sjuk och kidnappad

Okej. Jag är sjukskriven hela veckan. För halsfluss. Hur töntigt känns inte det? Hade jag fått välja hade jag jobbat. Men nej, läkarn gav mig en order. Du måste vara hemma hela veckan. Va?! Hela veckan? Urs och fy. I samma sekund som jag ringer och berättar detta för mina underbara föräldrar så svarar dom med : Då bor du här till du är frisk. Va?! Ja, så du inte smyger ut för att festa när du är sjuk. Haha! Dom skulle varit med i helgen ;) Okej, tänkte jag. Gick hem till mina föräldrar och fick mat och en skön plats i soffan. Det var inte så svårt att ligga i soffan och kolla på tv. Dom har ju fjärrkontroll! Hemma hos mig är det nästan bara jobbigt att titta på tv. Iallafall.. Jag är alltså kidnappad av mina föräldrar för att jag ska undvika att festa. De verkar verkligen ha något emot mitt festande.
Mamma ärvde nyligen lite pengar. Då skulle hon ge lite till mig och mina syskon. Hon ringer mig och säger att hon redan satt in deras pengar på deras konton. Mina pengar håller hon i så att jag inte "råkar" festa upp dom. Men, så mycket festar jag ju inte. Känner folk som är ute betydligt mer än jag. Iallafall..


Känner att jag kan det här med att vara singel. Jag vet hur man är det nu, känner jag. Skulle vara helt okej att ha någon att mysa med, kolla på film med, äta middag med, gå ut och festa med... Ja, dela mitt liv med helt enkelt. Frågan är; med vem bara? Vem är kapabel att ta mina konstiga och helt ologiska humörs svängningar? Vem orkar med min energi och mitt härliga temperament? Kommer jag orka med någon annans humör? Kommer jag kunna ta hänsyn till någon annans liv och planer? Jag har vant mig vid att bara vara jag och mina vänner. Det är ju sjukt läskigt och svårt att programmera om mig nu. Okej, svårt är det nog inte, men läskigt. Ska jag öppna mig igen, visa mina svagheter och styrkor för någon annan? Hur ska detta gå?

Time will tell..

måndag 9 februari 2009

Singel i stan - måndag...

Ja, så var helgen slut och vardagen tillbaka.

Jag har fått läkartid iallafall. Skönt. Kanske jag blir va med det här en gång för alla.

Tänker på honom. Vet egentligen inte varför. Om det bara är en fix idé. Men han är ju så söt! Vill bara puss på honom =)

Nej, nu ska jag hoppa ner i badkaret.

Hemskt i Australien.. Urs!

söndag 8 februari 2009

Singel i stan - Halsfluss, The Killers och tvättstugan

The Killers har fått komma in i mitt liv igen. Känns verkligen bra. Var säkert en två år sen jag lyssnade på dom. Mr.Brightside är fortfarande klar favvo. Får se hur den här nya skivan ter sig. Kanske kommer en konkurent. Iallafall..

Det är så synd om mig så jag nästan dör. Jag har en hals lika stor som en noshörning, känner jag. What to do? Får åka till doktorn imorn, helt enkelt. Detta håller inte. Har fan inte varit frisk många dagar det här året. Och jag som siade i slutet av år 2008 att 2009 minsan skulle bli ett bra år. Okej, det är nästan 11 månader kvar. Men ändå! Hur har det startat? Herregud..

Igår var jag på Nox, roligt! Sen gick jag och en kollega till mig förbi Viktoria en stund för att säga hej. Han är ju så söt =) Sådär så att man bara vill pussa honom. Nu!

Nu väntar jag på att min tvätt ska torka. Spännande. Som att se färg torka.. Eller hur var det nu?

Åh! Snart kommer jag beställa mina dröm tapeter =) Från Designers Guild. Jag älskar deras saker. En helt underbar tapet som snart kommer sitta uppe på min vägg. Måste åka och fixa målarfärg till hallen och köket också. Fantastiskt. Då kommer det bli ypperligt här. Magnifikt till och med.