fredag 13 november 2009

Tänk om man skulle ha...

...en röst som Carola! My God vilken röst hon har den kvinnan. Det är ju helt otroligt! Och hennes mick teknik. Alltså jag menar.. Förstå hennes kapacitet när hon kan hålla micken åt ena hållet och sjunga ut åt det andra hållet och ändå höras bort till andra sidan stan. Eller nästan iallafall. jag är sjukt imponerad av denna människa! Tycka vad tycka vill om hennes val i livet och åsikter hon har och bla bla bla... Men sjunga, det kan hon! Oj oj. Sitter med gåshud över hela kroppen efter att ha hört henne sjunga i Tv.

Thank you and bye bye...

Henrik Larsson

Måste vara den snyggaste mannen som gått på denna jord!

Fredag den 13e

Men än så länge har jag inte märkt av det. Oturen alltså.
Sitter, som vanligt, i soffan med datorn i knäet. Nu är det Idol. Erik är först ut och hans mick fungerade inte i början av framträdandet. Vilket förstör hela upplevelsen av framträdandet. Men han räddar det säkert med att vara så himlans bra.
En tjejkompis till mig sitter i publiken. Skulle vara kul om man såg henne =)

Imorgon blir en oerhört spännande dag för mig. Först jobbar jag på förmiddagen. Inte lika spännande. Men direkt efter det drar jag iväg för att vara stylist på en modevisning =) Så himlans spännande! Är supertaggad inför imornkväll!! Så om du har vägarna förbi stadshagen(Fabriken), gå in och kolla på modevisning! Börjar vid tio-tiden på kvällen. Kom och titta =) Support our swedish designers!
Ibland älskar jag verkligen mitt liv! Spänning är det bästa som finns! Woho!

torsdag 12 november 2009

Vintermys??

Va? Vintermys? Näe vet du vad! Jag vill bojkotta höst och vintermys. Inte för att det inte är mysigt utan för att det är ju så himla kallt ute då.
Hellre vår och sommarmys =)

Ge mig mer sommar. Nu!

Saker och ting sker för en mening. Jag tror verkligen att det är så. Jag måste tro att det är så. Jag vill tro att det är så.

Nu ska jag ta tag i mitt pluggande. Imorn blir det sriöst pluggande. Först på morgonen kommer jag vara hundvakt åt en kär hund.
Humlan =)
Sen ska jag ut till universitetet och sitta med en tjej i klassen och plugga, plugga, plugga!
Nu kör vi =) Ingen mer självorsakad ångest över brist på plugg här inte! hehe... Stay positive!

onsdag 11 november 2009

måstepluggamåstepluggamåsteplugga...

Åh!
Jag har inte rätt material att läsa igenom. Har råkat köpa fel bok. 300 spänn åthelvete. Och ja, det är en förmögenhet när man pluggar.

Jaja, bara att gå vidare och göra det bästa med situationen. Jag lider igenom denna kurs också helt enkelt. Lider inte på föreläsningarna. Dom är roliga och ibland otroligt inspirerande. Men sen...när det kommer till att sitta och faktiskt läsa aktivt. Det är där skon klämmer. Det funkar inte. jag kan inte. HUR GÖR MAN???

Oh god.. Hur ska detta sluta?
Jag lever på drömmen om att åka till NY nästa år. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir så!


Puss och godnatt

söndag 8 november 2009

Fars dag

Jag har världens bästa pappa =) Så är det bara. Finns ingen som kan komma i närheten av honom i braig-het. (ja, ett påhittat ord)

Har valt outfit nu. Känner mig snygg. Så snart bär det av mot pappsen.

Imorn ska jag till Nynäshamn för att hälsa på en gammal väl. Ska bli hur kul som helst! Hon har fått barn. Mysigt!

Kommer nog hänga där hela dagen... Måste ju passa på när man ses så sällan!

Vad ska jag ha på mig imorn då? Hmm...