lördag 21 februari 2009

Singel i stan - Födelsedagsfirande och chill

Sitter i sängen med sambon, varsin dator i knäet och chill musik i högtalarna. Hon kollar lägenheter och jag skriver i bloggen. Jag skulle också vilja ha en pappa som vill köpa lägenhet åt mig. Eller okej, en sån pappa har jag men har tyvärr inte en pappa med möjligheten att faktiskt göra det. Iallafall..

Ikväll är det middag på Agaton i Gamla Stan och sen en fördrink för att senare glida förbi Caféet en sväng. Var kvällen sen för oss får vi se =) Oavsett vad så kommer det bli mysigt att hänga en hel dag/kväll med Felle. I och med att jag varit hemma och sjuk så mycket nu så var det aldeles för länges sen vi sågs. Och vilken dag är bättre än hennes födelsedag? Fab, darling!

Vill ha en Tv. Någon som vill ge mig en?

fredag 20 februari 2009

Singel i stan - Tack till Gry!

Glömde nämna det förut. Tack till Gry, vem du än är, för att du gav mig den där länken =)
Om du läser det här Gry kan du kanske skriva din bloggadress, om du har någon vill säga.


Trevlig fredag =)

Singel i stan - Oboy gör en comeback!

Det är så sant som det är sagt. Oboy gör en comeback i mitt liv =) Det var gott måste jag säga. Jag tycker jag får dricka det, jag ska ju faktsikt börja träna. Då får jag verkligen stoppa i mig vad jag vill. Hahaha! Det kan bli lite tokigt det här. Nej då. I have faith =)

Iallafall..
Lyssnar på ny och bra musik. Håller på att uppdatera min i-pod. Mysigt.
Imorgon fyller min kära tjejkompis år. Vi ska på en Italiensk restaurang med hennes familj. Mysigt värre. Skulle vara mysigt att bara glida iväg för ett glas eller två sen. Ner i någon mysig vinkällare typ. För mig blir det dessvärre nyktert, nedrans penicillin, men jag misströstar ej. Jag vet att jag har lika kul ändå =) Det är inställningen som gör det!

Jackie Boyz - Talking To Your Girlfriends

Imorgon ska jag bara ta det lugnt på dagen och sakta men säkert göra mig fin för kvällen. Vi ska äta redan kl 1800. Tror det blir de lila skorna med helt svart klädsel och den svarta lilla kuvert-väskan med en stor rosett på. Känns som det blir bäst. Funkar både på restaurang och på klubb om det skulle bli aktuellt. Svart är alltid gångbart. Blir, nästan, aldrig fel med svart. Kör bara!

Motorcyklar är lite läskiga. Iallafall om det inte är en Harley eller Chopper...

Singel i stan - Tapeter och kaffe

Var i stan idag och bestämde mig för tapeter till vardags- och sovrummet. Det är samma nämligen. Compact-living vettu ;) Hur fina som helst. Är så glad!
Efter det gick vi och åt, eller min tjejkompis åt och jag drack kaffe. Sen gick vi en sväng i Sture Gallerian och avslutade med att gå en runda på NK. En underbar dag. Solen sken, solglasögonen var på och humöret var på topp, måste jag säga. En skön dag.

Nu sysselsätter jag mig med tvättstuga och lyssnar på Beatles. Det är inte helt fel.

Jag har en plan. Om den går vägen får du veta mer på söndag.

Imorgon fyller en tjejkompis till mig år. Vi ska ut och käka och sen får vi se om det blir utgång eller inte. Kommer bli hur mysigt som helst =)

torsdag 19 februari 2009

Singel i stan - Kanye West

Lyssnar på Kanye Wests nya skiva. Vad ska man annars göra en torsdags kväll? Ja, det finns mycket man skulle kunna göra. Man skulle kunna vara på Solidaritet, man skulle kunna ligga i en killes famn och kolla på film. Om jag hade en tv skulle jag kunna kolla på film. Men nej, jag håller tillgodo med blogg och sambo. Funkar fin fint en torsdag som denna. Imorgon är det after-work på Hotel Diplomat. Baby-J spelar. Därför skulle jag vilja gå dit. Han är grym på det han gör. Fantastiskt =) Från 17-19. Be there or be.. ja du kan resten.

Idag fick jag besök av en nära tjejkompis men även en long lost friend. Han och jag ses sällan men är ändå så nära vänner. Så härligt det där tycker jag. När man kan ses sällan men ändå vara så nära. Underbart =) Vi hade iallafall väldans trevligt allihopa. Han kom vid halv två tiden och gick inte hem förrän efter åtta på kvällen.

Imorgon ska jag åka och kolla på tapeter. Finns en inredningsbutik som heter Inne och har nu äntligen öppnat butik i Sthlm. Förut fanns de bara i Visby och på internet. Men nu äntligen så finns de på Birger Jarls Gatan i Sthlm. Så jag ska som sagt dit för att kolla tapeter. Härliga tider =) Sen ska jag börja planera inför att måla om och fixa här. Som jag längtar tills det är fixat och klart. Så att jag kan inreda på riktigt. Nu så ser det ut som det gör, jag trivs ju självklart men det skulle vara trevligt att kunna fixa ordentligt. Just nu känns det mer som att det får vara som det är tills jag gjort allt klart på riktigt. Iallafall..

Har tänkt på honom idag. Jag ler när jag tänker på honom. Är jag konstig??

Singel i stan - Singel och puckad!

Okej...Jag behövde inte kontakta Google. Behövde bara gå in under inställningar och ställa in rätt tidszon. Urs så pinsamt. Men, vilken tur att jag inte hann kontakta Google. Jag var nästan lite irriterad över detta misstag. Tänk så jobbigt om jag skrivit ett litet klagomålsmail till dom om att jag minsan vill ha rätt tid på min blogg och yadi yadi. Sen skulle jag få svaret att det bara är att gå in under inställnigar och ändra det själv. Hemskt. Iallafall, nu är det ändrat. Nu borde jag vara nöjd tycker jag. Haha, som om jag skulle vara schitzofren.

Är lite sugen på kaffe. Kaffe från söder. Skulle sitta fint nu =) Han är sätt så fin.

Singel i stan - fel på klockan

Jag har uppmärksammat att klockan inte är rätt inställd på min kära blogg. Så när någon läser inläggen blir det missuppfattningar om vilken tid på dygnet jag skrivit detta. Säg t.ex. att jag skriver att jag ska gå och lägga mig, så står det att inlägget är upplagt kl.13.45. Det är ju lite absurdt att lägga sig för natten redan kvart i två på eftermiddagen.

Jag får helt enkelt kontakta Google och be dom ändra på detta....

onsdag 18 februari 2009

Singel i stan - Trött och vill mysa

Ja, just nu skulle jag vilja ha en kille/man breve mig. Han skulle få hålla om mig tills jag somnade. Sen under natten ifall jag vaknar så ska jag bara kunna sträcka ut handen och känna hans närvaro. Åh! Skulle vara så underbart just nu känner jag. Istället har jag min sambos fötter i höjd med mitt huvud. Inte samma mys-nivå.

Imorn kommer en gammal vän på besök. Ska bli kul. Han har aldrig sett lägenheten. Har inte träffat honom på sjukt länge. Pratade i telefon för några nätter sen. Kul. Båda var skönt onyktra. Tydligen så tyckte hans ex inte om mig. Hans flickvänner diggar aldrig mig. Vet inte varför. Dom blir svartsjuka. På vad? Jag och han är verkligen BARA vänner. Tro mig. Nästan syskonkärlek där måste jag påstå. Iallafall.. Nu ska jag logga ut, släcka lampan och sakta somna in i mjuk skön sömn. Godnatt.

Norah Jones - Painter Song

Singel i stan - Vill ha..

...vår! Men vill också ha honom. Han den där, du vet. =)
Idag lunchade jag med en tjejkompis och sen fikade jag med en annan. Då gick vi till just hans fik. Han blev glad att se mig. Vi hängde där i flera timmar, min tjejkompis och jag. Han satte sig ner en stund och samtalade med oss. Sen gick jag och hämtade vatten massor med gånger för att kunna gå förbi kassan och byta några ord med honom. Han är så mysig, på nåt vis =) Vi hade det väldigt trevligt iallafall.. Måste dit igen. Kanske på söndag? Efter tvättstugan. Varför inte? Vill förbi Village på lördag. Men det är ju inte jag som bestämmer. En tjejkompis som fyller år då. Kul ska det bli. Men jag får vara nykter i och med mitt penicillin intag. Mina njurar kan inte må så bra. Eller jo, det gör dom säkert. Eller kanske inte, om jag tänker på allt festande senaste året, haha!

Han frågade när jag skulle åka med honom på hans motorcykel. Haha! Farträdda Fia.. Kommer aldrig på fråga. Fast å andra sidan ska man aldrig säga aldrig. Vi får väl helt enkelt se. Men men... Asennemenne! Saknar reality-serien Baren. Jag följde den slaviskt. Iallafall säsong ett och två, tror jag det var. Härliga tider.

Nu ska jag göra något.

tisdag 17 februari 2009

Singel i stan - Sömnigt

Ligger återigen i sängen med datorn i knäet. Denna gång är det med en sambo liggandes skafötters som sover. Själv letar jag distanskurser och är inne på FB. Vill hitta någon inspirerande och rolig distanskurs som ger mig lite variation i vardagen. Skulle vara roligt att kanske ta en religionskurs och en ekonomi kurs. Den ena för intresset och den andra för yrkesmöjligheter. Får se vad det blir. Sugen på att plugga är jag iallafall.

Singel i stan - En avsaknad Valentin, Max Peezay och..vad mer?

Sitter i sängen, under täcket, med datorn i knäet. Rastlösheten börjar göra sig påmind. Dessvärre så har min kropp börjat vänja sig vid denna aktivitetslösa vardagen jag ju haft när jag legat hemmma och varit sjuk. Inte bra. Lyssnar på SR Metropol. Den bästa radiokanalen, enligt mig.

Måste klippa luggen nu. Börjar bli lite panik. Snart ser jag ingenting. För lång för att styla egentligen. Får nog åka till frisören imorn. Ja, även fast jag är sjuk. Vad ska jag göra? Luggen är för lång. Iallafall...

Kom att tänka på att jag missade alla hjärtans dag. Men gjorde det egentligen något? Egentligen inte. Hade varit kul om jag varit frisk, då hade jag fått hänga med mysiga tjejkompisar hemma hos en av dom. Nu låg jag istället hemma hos mina föräldrar och kollade på film. Inte helt fel det heller.

Måste ha något att äta. Snabbnudlar?

Singel i stan - Home, sweet home!

Äntligen hemma. Hoppas jag kommer bli normal igen nu. Slippa den här konstiga halsgrejen. Urs! Ja, det jag kan säga är att 2009 startade inte så bra för min del. Eller okej, inte så dåligt egentligen. Det är bara så trist att vara sjuk hela tiden. Men nu ska jag fan bli frisk. Jag ska luncha med min älskade sambo imorn. Det ska bli trevligt =)

Sitter med en tavelram i sängen. Skulle ta bort de gamla fotona, då de är på mig och mitt ex, vilket jag gjorde. Nu tänkte jag däremot sätta i nya foton. Letade efter min låda med foton, lönlöst. Den står antagligen i en av lådorna som står uppe på hyllan i min klädkammare. Har inte riktigt ork att göra en så stor grej av det hela. Inte nu. Får hitta andra foton eller framkalla några kanske? Skulle vara roligt att ha lite nutida foton. Haha! Var flera år sen jag framkallade kort. Borde börja göra det igen. Roligt.

Har varit bortkopplad så länge från verkligheten att det nästan känns jobbigt att prata i telefon. Vad har hänt med mig? Vad har denna sjukdom gjort med mig? Förut var det, det bästa jag visste. Nästan. Att prata i telefon var underbart tyckte jag förut. Nu däremot tycker jag nästan att det är lite jobbigt. Nej, okej. Jag överdriver kanske en aning.

Iallafall.. Jag längtar faktiskt tillbaka till jobbet. Jag längtar efter att stå där i butiken. Jag längtar framförallt tillbaka till tempot. Det är något jag saknar. Och mitt fik som jag brukar luncha på saknar jag. Till min stora sorg ska det snart lägga ner. Eller de har sålt. Vilket innebär att jag nog inte kommer gå dit. Fast, vem vet?

Kanske ska köpa med mig en kaffe att ta med i veckan. Finns ju så gott kaffe på söder =)